TÜM WEB SAYFALARIMIZIN MOBİL VERSİYONA AKTARIMI

Üniverstemiz tüm fakülte, bölüm, birim web sayfaları yeni teknolojilere uyarlanarak mobil hali ile yenilenmiştir. Kadro sayfalarımız tamamen otomatize edilerek tek bir sistem ile entegre çalışmaktadırlar. Ayrıca en güncel ders ve program çıktıları bölüm web sayfalarımıza entegre edilmiştir.

Tüm web sayfalarımızın web yöneticileri gerekli güncellemeleri kendileri yapmaktadırlar.

Web sayfalarımızda bulunan duyuru modülleri de Anroid ve Ios uygulamamıza veri aktarmaktadır. Öğrencilerimiz tüm bu bilgilere tek bir uygulama ile ulaşabilmektedirler.

web-proje-1
The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content